1. Home
  2. Inspiratie
  3. TOP 10: Jurkjes voor in het vliegtuig

TOP 10: Jurkjes voor in het vliegtuig

Door Elise Takkenberg - Woensdag 24 Juli 2013 | 08:00

Jurkjes voor in het vliegtuig

Stap jij binnenkort in het vliegtuig en weet je niet wat je aan moet trekken? Wij begrijpen dat je geen trek hebt in een strakke spijkerbroek of een lomp joggingpak. Als je uit het vliegtuig stapt heb je vaak nog een kleine reis naar de bestemming tegoed en het is fijn als je dan goed verzorgd voor de dag komt. Wat dacht je van jurkjes voor in het vliegtuig?

Een jurkje voor in het vliegtuig oogt vrouwelijk en verzorgd, maar is wel comfortabel. Je kunt denken aan sportieve jurkjes van een jersey stofje of t-shirt jurkjes, vaak ook van een jersey en lekker simpel. Deze jurken hebben een rekbare stof en zijn daardoor geschikt voor het vliegtuig.

Wij raden je af om jurkjes te dragen met o.a. pailletten, kant of satijn. Deze stoffen ademen niet en zorgen ervoor dat je niet lekker kunt zitten. Alhoewel het vaak koud is in het vliegtuig, kun je beter een vest of jasje meenemen dan dat je warme stoffen gaat dragen. Als je het vliegtuig uitkomt sta je immers op jouw tropische vakantiebestemming!

Jurkjes in het vliegtuig

Wij raden je aan om te gaan voor een soepele jersey, weinig details en met korte mouwen. Je kunt dan laagjes aan doen zodat je je niet hoeft om te kleden zodra je geland bent. Tip: bewaar hetzelfde jurkje voor de terugweg. Dit voorkomt dat je vlak voor vertrek iets uit je waszak moet graaien.

Om jou een handje te helpen hebben wij 10 potentiële jurkjes voor in het vliegtuig voor je geselecteerd. Oh en neem ook even een kijkje bij onze ‘Tips voor het inpakken van je koffer!

Welke is jouw favoriet?

Zomerjurkjes | Jurkjes.nl

1. Flippa K € 160,00 2. Loreak Men € 54,95 3. Vila € 44,95 4. Ragwear € 54,90 5. Even&Odd  € 20,00

Zomerjurkjes vakantie | Jurkjes.nl

6. Vero Moda € 44,95 7. Vero Moda € 21,95 8. Tonala € 19,98 9. Diesel € 69,95 10. Naketano € 26,99

Lees ook