1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sterrenbeeld Stier: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Sterrenbeeld Stier: cadeautips & verjaardagsjurkjes

Door Britte Kramer - Vrijdag 28 April 2017 | 17:08

Geboren onder het sterrenbeeld Stier? It’s your time to shine! Binnen nu en een maand ben je jarig. Om die dag onvergetelijk te maken heb je twee dingen nodig: een fantastische verjaardagsjurk en een gigantische hoeveelheid goeie cadeaus. Gaan we allebei voor je fiksen! (Tip: zorg dat dit bericht quasi-nonchalant op je Facebookpagina belandt, zodat je vrienden dit jaar met het ULTIEME cadeau komen.)

 

 

Sterrenbeeld Stier

Verjaardagsjurkjes

De stijl van de Stier is net zoals haar levensstijl: luxe. Mooie materialen dus, maar wel verwerkt tot comfortabele kledingstukken. Stijlvol maar aaibaar, zeg maar. (Glanzend, zacht, wollig – afijn, je snapt het.) Het mag wat kosten, hoewel ze ook graag SALE shopt. Je zult een Stier niet snel underdressed tegenkomen: er is altijd wel over nagedacht. Een printje op z’n tijd vindt ze leuk, maar over het algemeen schittert de Stier in pastelkleuren, met name in roze. Niet dat ze per se meisjesachtig zoet is; eerder klassiek en stoer. Haar make-up houdt ze het liefst neutraal en haar nagels kort.

 

Tip (raar maar waar): vrouwen met dit sterrenbeeld hebben vaak een mooie lange nek. Dus: haren omhoog en een mooie ketting erom (of een bijzondere halslijn natuurlijk)!

In deze gallery vind je een heleboel verjaardagsjurkjes voor het sterrenbeeld Stier, om meteen te shoppen. Lees je liever nog wat meer over jouw stijl volgens de sterren, en ben je benieuwd wie je beroemde mede-Stieren zijn? Voilà!

Cadeautips: vintage koper & smaragd, praktische zaken en DIY-projecten

Besteed zorg en aandacht aan je zoektocht naar het ultieme cadeau; de Stier heeft dit meteen in de gaten. Liever zelf lekkere koekjes bakken dan met een nietszeggend frutsel van de euroshop aankomen, bijvoorbeeld. Lekker eten en drinken valt sowieso goed in de smaak bij deze levensgenieter, dus door een bijzonder restaurantje uit te zoeken voor een luxe diner scoor je ook zeker punten.

 

Koper is het metaal dat aan sterrenbeeld Stier gelinkt is, en smaragd de edelsteen. Hoe perfect is het dan om een sieraad te geven van koper en smaragd? Liefst een beetje in vintagestijl, dat past bij haar. Kijk eens hier, op Etsy!

Ook altijd goed: een praktisch cadeau. Een mooi luxe plaid of zachte kussens voor op de bank – schapenvacht, of iets van kasjmier bijvoorbeeld. Concertkaartjes, of een unieke plaat op vinyl. Of iets waarmee ze zelf gin kan maken of bier kan brouwen – zo combineer je de praktische kant, de liefde voor ‘dingen maken’ én die voor het goede leven in één topcadeau.

Lees ook