1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shoppen: jurkjes voor ieder seizoen

Shoppen: jurkjes voor ieder seizoen

Door Moniek Linssen - Dinsdag 19 Augustus 2014 | 15:28

Heb jij dat ook wel eens? Dat je totaal geen idee hebt of je nu een typisch zomerjurkje aan moet of juist een meer bedekte variant? Hier in de Lage Landen is het niet altijd alleen maar mooi zomerweer. Het kan hier ook met bakken uit de hemel vallen. En tsja, dat maakt het behoorlijk lastig om items te shoppen die je vaker dan één seizoen kunt dragen.

Oplossing: jurkjes! Oké, niet alle jurkjes zijn voor ieder weerstype geschikt. Maar wij hebben een aantal mooie items voor jou op een rijtje gezet, die je meerdere seizoenen kunt dragen. Het enige wat jijzelf hoeft te doen, is elke dag een jurkje anders te combineren. Check dus ’s ochtends eerst even Buienradar en dan zit je met een van deze items sowieso goed.

Bij warmer weer draag je een jurkje zonder maillot of panty. Kan prima! Mooie sandaaltjes, kleurrijke accessoires en een grote zonnebril maken de outfit af. Wanneer de temperaturen weer gaan dalen, ga je vanzelfsprekend voor een stevige panty of maillot die onder het jurkje past en voor bijpassende laarzen. Kies een getailleerd jasje of een casual vest om jouw outfit nog warmer te maken.

jurkjes-voor-ieder-seizoen

Van links naar rechts: Noisy May € 19,95 | Mint & Berry € 29,90| Mint & Berry € 59,90

jurkjes-voor-ieder-seizoen-1

Van links naar rechts: Mint & Berry € 59,90 | Little Mistress € 41,95 | Hilfiger Denim € 119,00

Lees ook