1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shop de trend: de diepe V-hals voor elk figuur

Shop de trend: de diepe V-hals voor elk figuur

Door Sanne Van Der Ploeg - Dinsdag 10 Januari 2017 | 17:12

Op de rode loper bij de Golden Globe Awards waren ze weer niet te missen: de lage V-halzen. Deze trend is nu al een hele tijd aan de gang, met Kim Kardashian nog altijd als koningin der diepe decolletés. Maar je hoeft geen celeb te zijn om voor deze trend te gaan; ook jij, groot of klein ‘geschapen’, kan een diepe decolleté aan, met een beetje hulp van deze tips en trucs.

Flat zoals Natalie Portman

Geschapen met een redelijk platte voorgevel? Alleen maar beter in dit geval! De diepe V-hals staat jou supersexy (en in no way ordinair), je hoeft niet bang te zijn voor awkward momenten waarbij een borst uit je jurk floept en een keertje zonder bh is geen probleem: écht hangen gaan jouw borsten toch niet.

Ga voor een V-hals waarbij er ook een accent op een ander lichaamsdeel ligt. Denk: je taille die er uitspringt door een riempje, of een A-lijn waardoor je look voller lijkt. Een andere goeie truc is om een lange ketting te dragen, zoals Natalie Portman doet, om je decolleté net wat meer vorm te geven.

Maatje medium zoals Cameron Diaz

Niet plat, maar ook niet supergroot: er lekker tussenin. De rondingen van je borsten vullen de leegte in de V subtiel en mooi op. Deze bh-loze look kun jij makkelijk hebben! Ben je toch bang voor een te hangerig geheel, scroll dan naar beneden: Kim K. heeft dé oplossing hiervoor.

Ga voor een V-hals waarbij de stof strak om je buste zit. Hiermee voorkom je het ontstaan van ongewenste inkijk als je bukt of een andere grote beweging maakt. Een beetje ongemakkelijk als mensen een stuk tape spotten daaro (of nog erger: als ze je hele borst zien… #nipplegate).

Rijkelijk bedeeld zoals Kim Kardashian

Als je rijkelijk bedeeld bent, zoals bijvoorbeeld Kim K., gaat echt alle aandacht uit naar je buste wanneer je een diepe V-hals draagt. Kijk hierbij uit dat je het bij ‘sexy’ houdt en niet de grens naar ‘ordinair’ overschrijdt. Kies daarom voor een bescheiden stof, zoals katoen, voor deze look. Ook kun je gaan voor een tweede accent: zo verdeel je de aandacht iets meer. Wat dacht je van een mooie maxi-jurk met V-hals én split?

Een groot nadeel is dat je borsten zonder bh gaan hangen en dat is natuurlijk niet wat je wilt in zo’n open jurk. Gelukkig heeft Kim Kardashian, a.k.a. Mrs. Decolleté, een oplossing (hier!) voor je probleem.

 

Lees ook