1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shop de trend: logojurkjes

Shop de trend: logojurkjes

Door Darcy Oerlemans - Zondag 19 Maart 2017 | 13:26

Het is je vast niet ontgaan: voor een sporty outfit hoef je tegenwoordig niet daadwerkelijk iemand te zijn die regelmatig naar de sportschool gaat. Sportief = hot, en daarmee kwam ook Het Logo ineens weer vol in the picture te staan – tijdens de laatste Fashion Weeks werd er zelfs gesproken over logo mania. Hoog tijd, dus, om jezelf als de wiedeweerga in een logojurkje te hijsen. Die zijn er namelijk volop!

logojurkjes

Yay, nineties!

De sportieve look is ’t helemaal, en dat betekent dat je ein-de-lijk geen keuze meer hoeft te maken tussen een hippe en een chille outfit. Vooral logo’s van sportmerken die een jaar of twintig geleden hun hoogtijdagen kenden, zoals Champion, Fila en Ellesse, krijgen dit seizoen een nieuwe dosis fame – en dit maal niet in de sportwereld, maar gewoon op straat. Ook Calvin Klein profiteert van de plotselinge nineties revival en zette het CK Jeans-logo uit de jaren negentig, met de kleine C en de grote K, opnieuw in de spotlight.

Wat we nou eigenlijk de hele tijd proberen te zeggen: pronken met je favoriete merk is weer hartstikke geoorloofd, dus leef je vooral uit. Shop hier jouw eigen logojurkje!

logojurkjes logojurkjes
logojurkjes

Lees ook