1. Home
  2. Inspiratie
  3. Oranje jurkjes voor Koningsdag en vér daarna

Oranje jurkjes voor Koningsdag en vér daarna

Door Britte Kramer - Donderdag 20 April 2017 | 14:55

Een oranje jurk voor Koningsdag kopen; zonde van je geld? Echt niet! Oranje staat ook supervrolijk in de zomer en doet veel goeds in een herfstoutfit vol bruintinten. Het past bovendien helemaal binnen de 70’s-trend die volop gaande is. Een investmentpiece dus, zo’n oranje jurk voor Koningsdag. Hier shop je oranje jurken in alle soorten en maten – voor Koningsdag en nog vér daarna!

Oranje jurk Koningsdag

Foto: Sarah Wijzenbeek

Voor het gemak hebben we even een Koningsdagoverzicht voor je gemaakt. Zo hebben we een lijst met acht punten om je te overtuigen van het belang van een knáloranje outfit die dag, en een Pinterestbord vol verfrissende manieren om oranje te combineren. En wanneer je dan overtuigd én geïnspireerd bent, dan kun je hier op Jurkjes.nl natuurlijk terecht om een te gek oranje jurkje te kiezen!

Enige waar jij dus nog voor hoeft te zorgen is een stel gezellige vrienden en een goed humeur. En laten we hopen dat de zon een beetje schijnt: oranje boven!

Shoppen: de leukste oranje jurkjes voor jou geselecteerd
Omdat wij als geen ander weten hoe moeilijk kiezen is, namen wij het voorwerk op ons. Dit is het resultaat: meer dan vijftig oranje prachtexemplaren waar je niet alleen op 27 april de show mee steelt.

Lezen: kies knaloranje
Op Koningsdag ga je niet voor zalmkleurig, peach of koraal. Op Koningsdag moet oranje écht oranje zijn. Lees hier 8 overtuigende (en stiekem best grappige) redenen om je in mandarijntjesoranje uit te dossen dit jaar!

Kijken: de Jurkjes.nl-Pinterestpagina vól oranje-inspiratie
Bekijk ook onze Pinterestpagina, voor verrassende oranje-inspiratie. Zie hoe veelzijdig de kleur oranje is: van geishastijl tot flower power, en van Bollywood tot bohemien-chic. 

Nog meer kijken: orange = the new (Little) Black (Dress)

Lees ook