1. Home
  2. Inspiratie
  3. Minimalistische jurken: shop nu onze favorieten!

Minimalistische jurken: shop nu onze favorieten!

Door Dionne - Maandag 08 Oktober 2018 | 15:08

Het merkenbestand van het Deense modegigant Besteller wordt alsmaar groter en groter. Het modebedrijf verkoopt merken als Selected Femme, VILA, Vero Moda, Only, Y.A.S, Junarose en OBJECT. Typische Deense merken waar je jouw garderobe mee kunt opfleuren met het Scandinavische minimalistische stijltje. Toen de nieuwe collectie van Bestseller voorbij kwam, maakte ons hart een sprongetje. Bekijk de minimalistische jurken collectie op eigen risico, want er zitten heel veel toffe items tussen! 

Bestseller heeft op dit moment meer dan 20 merken onder zich. Je kunt begrijpen dat het voor ons dus moeilijk kiezen was tussen al dat moois. Wat kun je verwachten? Een kleurenpalet van paars, wijnrood en een vleugje olijfgroen. Mooie musthaves die vast en zeker bovenaan je wishlist staan. Denk aan minimalistische gebreide jurken, maxi jurken en leren jurken van prachtige kwaliteit en stoffen. Het is kleding waar jij je op en top vrouwelijk en zelfverzekerd in voelt. Upgrade jouw look met onze favorieten!

minimalistische jurken

Beeld cc: The Haute Pursuit

Shopping: Minimalistische jurken

Een minimalistische look creëren is helemaal niet moeilijk! Denk bijvoorbeeld aan een klassieke blousejurk of een mooi colbert over de jurk. Het zijn tijdloze items waar je na jaren nog plezier van hebt. Een minimalistische stijl betekent ook niet dat je geen kleur mag dragen, integendeel zelfs! Kies voor een subtiele print, beige en bruintinten. Wanneer je wilt gaan voor een coole en elegante look kies dan zwart. Een little black dress of een zwart colbertje is super minimalistisch. We like it! Saai? Helemaal niet! Blijf lekker combineren en je hebt de perfecte minimalistische look. Wij hebben 5 looks op een rij gezet met een minimalistisch jurkje van Bestseller.

5x de perfecte minimalistische look

Look  1: De stijlvolle blousejurk 

Een stijlvolle blousejurk zou eigenlijk in iedere vrouw haar kledingkast moeten hangen. Bestseller heeft er gelukkig een aantal waar je uit kunt kiezen!

Look 2: Dé little black dress

Natuurlijk kan deze niet ontbreken bij een minimalistische kledingstijl. Je draagt deze jurken snel naar je werk, avondje uit of een andere gelegenheid. Met een little black dress you never go wrong…

Look 3: De gebreide jurk

De gebreide jurk is tijdens koude winterdagen altijd een goed idee. Kies voor een exemplaar waar je het liefst in wilt wonen.

Look 4: De jurk met col 

Volgens ons gaat deze jurk nooit uit de mode. Makkelijk als je niet weet wat je moet aantrekken en lekker warm. Toch iets te saai? Draag de jurk met een trendy fishnet panty of een ander motiefje!

Look 5: De jurk met een subtiele print

Ga niet voor een al te drukke print, maar bijvoorbeeld een subtiele bloemenprint of polkadots. Super trendy!

Toch niet helemaal wat je zoekt? Gelukkig is er genoeg keuze bij Bestseller!

Lees ook