1. Home
  2. Inspiratie
  3. Maak kennis met Freshtoo met 10% korting!

Maak kennis met Freshtoo met 10% korting!

Door Admin - Maandag 06 Juni 2011 | 09:55

Er zijn zoveel leuke webshops op het internet dat je soms niet meer weet waar je het moet zoeken. Daarom zetten wij af en toe een webshop met de aller-leukste jurkjes in de spotlight. Deze week is onze nieuwste vondst: Freshtoo! Van oorsprong een winkel in Tilburg en sinds vorig jaar ook online te vinden.

Fresh is naar eigen zeggen vrouwelijk, heeft een eigen stijl en je vindt er de laatste trends. De shop verkoopt merken zoals Supertrash, French connection en Rare, maar ook minder bekende merken zoals Kocca, Please en Imperial. Bij Fresh zorgen ze ervoor dat ze alleen de leukste items uit de collecties inkopen met een kritische blik naar pasvorm, materiaal en prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden de collectie van Fresh zo leuk dat we speciaal voor jou een kortingscode hebben geregeld van 10%! De kortingscode jurkjes1306 is geldig op de hele collectie tot en met 13 juni.

Tip: in het menu kun je ook selecteren op trends, zo shop je altijd de leukste items binnen jouw favoriete trend! Wij hebben onze favoriete ‘Fresh’-trends voor je op een rijtje gezet met de allerleukste jurkjes. Welke trend vind jij het leukste?

Strapless mini dress
Voor een ultiem zomerse look kies je een strapless jurkje! Lekker kort, bodyconscious en pittig! De strapless jurkjes kleed je makkelijk van dag naar nacht door accessoires en schoenen te wisselen.

Rare jurk GEPA850

Rare €69,95

Rare Jurk DEPA815

Rare €69,95

Phard jurk Derfield

Phard €66,95

Animal prints
Laat je van je wilde kant zien in een pittig dierenmotiefje. Animal prints are still going strong en dat is niet zo gek want met deze modetrend geef je elke outfit net een klein beetje meer pit.

Rare jurk MA4090

Rare €49,95

Denny Rose legging 2590

Denny Rose €43,75

Kocca jurk Pengus

Kocca €99,95

Blush tones
Mooie subtiele kleuren voor de zomermaanden. De op ballet geïnspireerde kleuren hebben iets zachts en schattigs en worden versterkt door onderling te combineren. Voor een krachtig effect combineer je met leren accessoires.

DtLM jurk 11463

DtLM €99,95

French Connection jurk 71af5

French Connection € 139,95

Saint Tropez jurk G1717

Saint Tropez € 49,95

Om gebruik te maken van de kortingscode van 10% vul je jurkjes1306 in bij je winkelmandje. De code is nog geldig tot en met 13 juni. De verzendkosten bedragen €3,95 en bij bestellingen vanaf €75,- worden ze zelfs gratis thuis bezorgd! Klik hier om naar Freshtoo te gaan.

Heb jij al een jurkje op het oog?

Lees ook