1. Home
  2. Inspiratie
  3. Herfst/winter sale: Dit zijn onze favoriete afgeprijsde jurken

Herfst/winter sale: Dit zijn onze favoriete afgeprijsde jurken

Door Dionne - Donderdag 03 Januari 2019 | 10:01

Knalt jouw inbox ook uit elkaar van de nieuwsbrieven met de leukste jurkjes uit de sale? Vul je telkens je winkelmandje met items, maar leeg je ‘m vervolgens weer omdat er misschien nog wel leukere koopjes zijn? Wij snappen heel goed dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Maar er moet wel geshopt worden voor het nieuwe seizoen dat voor de deur staat. Heb je geen zin meer om in het duister te graaien? Wij helpen je een handje. Komt-ie. 

Shopperdeshop jurkjes uit de sale

Vrouwen worden over het algemeen krankzinnig als zij het woord SALE horen. Dat gevoel is meer dan logisch, want je hebt eindelijk een goede reden om helemaal los te gaan bij jouw favoriete winkels. Onze wishlist vind je hieronder, maar neem gerust een kijkje in onze sale-categorie. Wedden dat je de allerleukste jurkjes voor een prikkie scoort?

sale jurken

Beeld cc: Blank Itenerary

1. Selected Femme

De Selected Femme Sale  is to die for. Letterlijk, want je vindt hier de welbekende velvet wikkeljurkjes en blousjejurkjes in mooie prints voor een prikkie. Dit wil je uiteraard niet missen. Welke van onderstaande jurkjes is jouw persoonlijke favoriet?

2. EDITED

De collecties van EDITED worden herkend aan de klassieke easy to wear items. Van zwierige maxi jurken, tot heerlijke festival wikkeljurkjes. Voor wie nog de laatste items uit de de herfst/winter collectie 2018 wilt scoren moet er snel bij zijn…

3. Mango

Natuurlijk mogen we Mango ook niet vergeten. Tijdens de uitverkoop kun je hier namelijk de leukste items scoren, come to mama! Vul je garderobe met trendy items voor volgend seizoen.

4. VILA

Dat iedere vrouw scoort bij VILA is geen groot geheim meer. Het merk maakt toegankelijk kleding voor iedere gelegenheid. Scoor nu je favoriete VILA jurkjes voor een zacht prijsje in de sale, you’re welcome. 

5. Sissy Boy

Dat we gek zijn op de jurkjes van Sissy Boy is een feit en al helemaal als je ze ook nog voor een klein bedrag kunt scoren. Van lange jurken tot aan zakelijke business jurkjes: je vindt hier voor iedere gelegenheid iets wils.

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod sale jurkjes? Klik dan snel door naar onze categorie ‘sale’! 

Lees ook