1. Home
  2. Inspiratie
  3. Feestjurkjes met 20% korting bij Wehkamp

Feestjurkjes met 20% korting bij Wehkamp

Door Anouk Van Eldik - Woensdag 12 December 2012 | 17:14

Over twee weken zitten we uit te buiken van eerste kerstdag en ondertussen alweer gezellig aan de borrel op het volgende festijn. Het wordt nu dus echt wel tijd om na te gaan denken over je outfits. Bij Wehkamp begrijpen ze dat de maand december al duur genoeg is. Daarom nu 20% (extra) korting op feestmode! 

Van cocktailjurkjes en shorts met pailletten tot high heels en feestelijke jasjes. Werkelijk alles wat je nodig hebt om stijlvol de feestdagen door te komen scoor je nu met een lekkere korting! Ga voor de kerst bijvoorbeeld voor een mooie zwarte little black dress met een pailletten jasje. Tijdens oud&nieuw mag je outfit iets uitdagender. Draag bijvoorbeeld een strapless feestjurkje of een kort rokje met pailletten met daarboven een mooie blouse.

Niet alleen de dames, maar ook voor de heren en kids zitten er veel feestelijke items tussen. Bekijk hier de pagina vol met feestmode en ga voor een stijlvolle en schitterende kerst!!

Alsof die 20% korting nog niet genoeg is, heeft Wehkamp ook nog eens een kortingscode van €7,50!

Ps. Bij besteding van 25 euro of meer aan dames feestkleding ontvang je een nagellaksetje van Herome cadeau!! Je hebt keuze uit twee kleursetjes en op=op.

 

 

Lees ook