1. Home
  2. Inspiratie
  3. De mooiste lange jurken voor het najaar

De mooiste lange jurken voor het najaar

Door Merel Duit - Vrijdag 25 September 2020 | 14:11

Lange jurken zijn ideaal voor het najaar nu de dagen korter worden en het overdag best fris kan zijn. De herfst is in aantocht, dus tijd om je garderobe een update te geven met een paar mooie lange jurken voor het najaar!

Lange jurken

Lange jurken voor het najaar

Heb jij al een lang jurkje in je kast hangen? Of kan jouw kast nog wel een paar toffe exemplaren gebruiken? De keuze is reuze! Dus wissel je spijkerbroek eens in voor een lange jurk tijdens deze koude herfstdagen. Wij vertellen je alles over de mooiste lange jurken voor het herfstseizoen.

Een gebreid exemplaar

We vertelden al eerder over gebreide jurken, want die zijn namelijk een van de tofste herfsttrends in 2020. Je kunt natuurlijk een kort exemplaar dragen met een maillot of panty eronder, maar het is ook heel tof om een lange gebreide jurk tot net onder de knie of tot je enkels te dragen tijdens de koude herfstdagen. Met een sneaker maak je de look iets meer casual en met een toffe laars met hoge hakken geef je jouw outfit gelijk wat meer oompf!

Nette blousejurken

Tijdens het najaar is het ook ideaal om een lange blousejurk aan te schaffen. Ga voor een mooi katoenen of lyocell exemplaar, die zitten vaak een stuk fijner dan jurken van polyester.  Een blousejurk staat altijd chic en is perfect om naar je werk te dragen of voor een feestje. Draag er leuke cowboy boots onder of trek een paar veterlaarsjes aan en je bent good to go!

Gewaagd met leer

Lange leren jurken zijn helemaal on trend dit herfstseizoen. Je moet het wel durven, maar een leren jurk staat stoer en heel vrouwelijk. Mocht je portemonnee het niet toelaten om een jurk van leer aan te schaffen, dan kun je ook voor een nepleren exemplaar gaan. Diervriendelijk en wat fijner geprijsd! Ga niet voor al te veel accessoires als je een leren jurkje aantrekt, want het kan dan een tikkeltje ordinair worden. Draag een paar fijne sieraden en een stel hoge laarzen en je kunt de wereld aan!

Fijne printjes

Gebreide en leren jurkjes zijn natuurlijk het mooiste in een effen kleur. Maar als je een iets opvallendere jurk wil dragen, dan heb je echt een jurk met een printje nodig in je kast! Stippen, strepen of een bloemenprint, lange jurken zijn met allerlei soorten prints te krijgen. Als je een beetje kleurrijk voor de dag wil komen tijdens de druilerige herfstdagen, dan is een jurk met print echt een must!

Op zoek naar de perfecte lange jurk? Ontdek hier ons ruime assortiment aan lange jurken!

Lees ook