1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuws
  4. 7 dingen die je herkent als je vaak jurken draagt

7 dingen die je herkent als je vaak jurken draagt

Door Darcy Oerlemans - zaterdag 27 januari 2018 | 10:37

Een jurk is mooi, vrouwelijk en sexy. Maar over jurken hoeven wij jou natuurlijk niks te vertellen. Jij draagt zo vaak jurken, jij weet er alles van. En aangezien jij zo’n groot fan bent van dit fantastische kledingstuk, herken jij deze 7 dingen maar al te goed.

Hier gaan we dan!

1. Er draaien hoofden om op straat. Je wordt nagestaard. Monden vallen open. Want wauw, wat loopt daar voor knapperd!
vaak jurken
2. Op hoge hakken lopen is geen opgave voor jou: niks vult een jurk beter aan dan een prachtig paar high heels. En op hakken lopen is ook nog eens een work-out voor je kuitspieren. Scheelt je weer een abonnement op de sportschool.
vaak jurken
3. Het regent complimentjes. Mensen zeggen dingen tegen je zoals: ‘Ik wil er net zo goed uitzien als jij!’ en ‘Jij hebt altijd zulke leuke jurken!’
vaak jurken
4. Important! Je hebt vrijwel nooit meer outfit-stress, want je hebt voor elke gelegenheid een jurk. Feestje? Geen probleem. Bruiloft in de winter? Yup! Belangrijke vergadering? Got it.


5. Een gaatje in je panty ontwikkelt zich langzaam tot een probleem dat minstens even groot is als het vergeten van je telefoon. Drama.
vaak jurken
6. En mensen zullen je gaan vragen of je je wel goed voelt als je een keer NIET in een jurk rondloopt. Om gek van te worden.
vaak jurken
7. Het allerbelangrijkste voordeel: in jurkjes voel je je op en top vrouwelijk, en door ze vaak te dragen krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost!
vaak jurken

Ben jij een broekenmeisje, maar ben je nu helemaal om en wil je de perfecte jurk vinden? Hier vind je al onze jurkjes – en hier shop je de laatste restjes van de sale voor een prikkie. Happy shopping!

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.