1. Home
  2. Inspiratie
  3. Kerstjurk onder de 25 euro? Geen probleem!

Kerstjurk onder de 25 euro? Geen probleem!

Door Sanne Van Der Ploeg - Maandag 12 December 2016 | 12:21

Ieder jaar zijn er weer nieuwe toffe kersttrends, waardoor je oude jurk opeens zóóó vorig jaar lijkt. Dus ja, dan moet je weer een nieuwe. En wij maken het je ook niet makkelijker om de verleiding te weerstaan, met een dagelijkse dosis mooie jurkjes. (Sorry… not sorry.) Om het goed te maken, helpen wij je om een jurkje onder 25 euro (!) te scoren. Zo blijft het jaarlijkse shoppen óók leuk voor je portemonnee.

Goedkope kerstjurkjes

We kunnen je niet helpen om de verleiding te weerstaan, maar wél om het mooiste kerstjurkje voor de laagste prijs te scoren. Speciaal voor jou hebben we een mooie selectie gemaakt van de leukste kerstjurkjes onder 25 euro. Ze zijn er al vanaf vijf euro (!). Zeker de moeite waard om je wekelijkse Starbucks een keer te skippen, toch? Shops als The Musthaves, CoolCat en Boohoo hebben bijvoorbeeld hele toffe jurkjes voor een meer dan prima prijs.

Shop onze selectie van de meest kerstige jurkjes onder 25 euro hier >>

Meer bespaartips

Kan jij onder het mom van ‘geld besparen’ niet de fabulous jurk kopen die je eigenlijk wilde? Jammer, maar er zijn genoeg mogelijkheden om met een goedkoop jurkje de meest gave looks te creëren. Denk aan die toffe statementketting dat je bijna nooit draagt, een mooie smokey eye, knallippen, een stoere blazer of een paar killerheels. Wedden dat je net zoveel complimentjes ontvangt?

Shop hier alle kerstjurkjes >>

Lees ook