1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes voor de zomer? Hier vind je ze!

Jurkjes voor de zomer? Hier vind je ze!

Door Hiran Tawfik - vrijdag 03 augustus 2018 | 13:27

Jurkjes voor de zomer? Dan ben je op ons platform aan het juiste adres.It’s our favourite season of the year! Wij dromen al van die heerlijke dagen op het strand, aan het favoriete meer, op vakantie of gewoon lekker in eigen tuin. Jij ook? 

jurkjes voor de zomer

Jurkjes voor de zomer

We mogen weer langzaamaan kijken naar de jurkjes voor de zomer. Met tropische temperaturen willen we natuurlijk niets liever dan jezelf in een fijn zomerjurk te hullen. Elke dag is jurkjesdag! Want; lekker makkelijk, luchtig en je bent in één keer klaar. Maar welke type zomerjurkjes zijn er? Wij hebben ze voor het gemak even op een rij gezet. Kom-tie.

Wikkeljurkjes

De wikkeljurk was vorige jaar een huge Instagram-hit en dit jaar zien we het populaire item opnieuw. Het is een jurk die bij elk figuur past, omdat ‘ie door de accenten voor een mooie taille zorgt. Alleen maar voordelen waar iedereen ontzettend blij van wordt! Ook leuk om de wikkeljurk lekker casual te dragen als tuniek op een jeans!

Spaghetti jurkjes

Met een elegant spaghetti jurkje maak je furore. In de jaren ’90 was deze jurk alles wat je nodig had, of nou ja, op de halterjurk na dan (maar die bespreken we later). Daarna zagen we spaghetti jurk niet meer en vonden we het te saai. Dit seizoen leeft de trend als nooit tevoren en kan je kast niet meer zonder.

Tuniekjurkjes

Een tuniekjurk is eigenlijk nooit in of out fashion. De jurk is casual te combineren op een broek, maar ook als zomerjurkje is het item lekker luchtig. Shop aankomen seizoen bijvoorbeeld een tuniekjurkje in neon of met een wilde dierenprint en je bent on trend!

Halterjurkjes

Yay voor halterjurkjes! Dat de 90’s een comback hebben gemaakt is duidelijk. Ieder seizoen zien we opnieuw invloeden in de mode uit deze goede oude tijd. En al helemaal sinds we Meghan Markle in haar trouwjurk zagen speuren we het web af op zoek naar halterjurkjes. Creëer Meghan’s look, maar dan op een iets informelere manier!

Merken voor jurkjes voor de zomer

Shop bij Mango, Alix The Label, CKS, Envii, Lost Ink, About YouY.A.SLittle MistressWhistlesBa&shNA-KDVILAGemma RicceriSelected FemmeNoisy MayICHIMorganStepsStella McCartneyObjectMangocommaAna Alcazar.

Met deze jurkjes voor de zomer ben jij alvast ready voor de lente/zomer! Ben jij benieuwd naar de andere trends voor aankomend seizoen? Lees Jurken mode trends: dit dragen we in de lente/zomer 2019. 

Beeld cc: Hello Fashion Blog 

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.