1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shoptip: Jurkjes voor over de bikini

Shoptip: Jurkjes voor over de bikini

Door Marise Doeve - Dinsdag 23 Juli 2013 | 07:00

Jurkjes voor over de bikini, tuniekjes

Even snel naar de ijscoman lopen of bij dat leuke strandtentje een verfrissende cocktail halen; iets wat niet iedereen even graag in de bikini doet. Dus gooi een tuniekje of strandjurkje in de tas zodat je altijd iets hebt wat je makkelijk over de bikini heen kan gooien.

Zomerjurkjes zijn de ultieme keuze voor een dag strand, of je het jurkje nou thuis al aantrekt of handig meeneemt in je strandtas. Niks zo makkelijk als even een jurkje aanschieten. Geen gehannes met zanderige voeten en hoe je die nou weer praktisch in je shortje krijgt, wat overigens altijd mislukt waardoor je eindigt met schurend zand tussen de benen. Nee, een strandjurkje is een stuk makkelijker.

Zomer 2013 zien we veel witte gehaakte tuniekjes (zoals deze!) voor over de bikini, lekker luchtig en heerlijk boho-chic. Wat nieuw is maar oh-zo-stijlvol zijn maxi jurken voor over de bikini. Het klinkt misschien niet zo logisch om een lange jurk naar het strand aan te trekken maar zolang je kiest voor een jurk van dun en luchtig materiaal kan de maxi nog wel eens lekkerder zijn dan een kort jurkje!

Ook dit jaar zien we de dipped hem jurkjes (oftewel: jurkjes met een langere achterkant) weer veel langs de boulevard paraderen. Het kleinste zuchtje wind zorgt voor een nonchalante zwieper door de langere achterkant en geeft een heerlijk zomers gevoel. Bijkomend voordeel: je hebt minder het gevoel dat je in je blote billen loopt.

Mis jij nog een goed jurkje voor over de bikini in jouw strandtas? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met zomerjurkjes of als je overtuigd bent in ons overzicht met maxi jurken. Gegarandeerd dat er ook voor jou iets tussen zit. Fijne zonnige dagen!

zomerjurkjes-jurkjes-bikini

Beeld: Lookbook.nu

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.