1. Home
  2. Inspiratie
  3. In de spotlight: bloemenprint jurkjes

In de spotlight: bloemenprint jurkjes

Door Elise Takkenberg - Zaterdag 20 Juli 2013 | 11:00

Jurkjes met print | Jurkjes.nl

Printjes all the way! Prints zijn na al die jaren nog steeds hot. Vooral de strepen, dierenprints en our all time favourite de bloemenprint komt dit seizoen, alweer, terug. De bloemenprint jurkjes zijn al een aantal jaar populair, genoeg reden om deze vandaag in het zonnetje te zetten!

De bloemenprint is al lang niet meer de print die je bij je oma terugziet in het interieur. Er zijn tegenwoordig veel Aziatische versies en tegenwoordig stopt de print niet bij madeliefjes en rozen, maar gaat elke mogelijke bloem af. Met een jurkje in deze print zit je deze zomer altijd goed, want de vrolijke kleuren geven een zomers effect.

De bloemenprint zomerjurkjes zijn door het vrolijke effect leuk om mee te nemen op vakantie maar ook prima te dragen in Nederland. Vooral een leuk feestje, een bruiloft of een dagje aan het strand zijn perfecte gelegenheden.

Bloemenprint jurkjes online

Als je via Jurkjes.nl online shopt heb je het voordeel dat je direct kunt kiezen uit ongeveer 40 webshops. Als je filtert op de kleur ‘multi‘, verschijnen alle jurkjes met meerdere kleuren. Veel jurkjes daarvan hebben een printje en het merendeel daarvan is bedrukt met de bloemenprint.

Om jou te inspireren hebben wij onze favoriete bloemenprint jurkjes voor je op een rij gezet. De jurkjes variëren van bloemen en kleuren, maar zijn allemaal even vrolijk! Toch niet wat je zoekt? Neem een kijkje in de overzichten multi-gekleurde jurkje of zomerjurkjes voor alternatieven.

Bloemenprint jurkjes | Jurkjes.nl

1. Tonala € 64,99 2. Rut&Circle € 45,95 3. Three Little Words € 47,95 4. Mavi € 38,98 5. Fashionart € 59,95 6. Anna Field € 79,95

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.