1. Home
  2. Inspiratie
  3. In de spotlight: blauwe jurkjes

In de spotlight: blauwe jurkjes

Door Elise Takkenberg - Vrijdag 26 Juli 2013 | 10:00

Blauwe jurken | Jurkjes.nl

Vandaag zetten wij de blauwe jurkjes in de spotlight! Blauw is een koele kleur en wordt vaak geassocieerd met zuiver- en puurheid. Een blauw jurkje is multifunctioneel in jouw garderobe, want je kunt deze zowel in de winter als zomer dragen.

De kleur blauw is een behoorlijk breed begrip. Donkerblauw is ideaal voor in de winter (altijd zwart gaat immers ook vervelen) en lichtblauw zorgt voor een extra getinte huid in de zomer. Het is dus handig om van beide varianten een jurkje in de kast te hebben hangen!

Blauwe jurkjes online

Op Jurkjes.nl staan op dit moment ruim 2300 blauwe jurkjes! De jurkjes lopen uiteen van maxi jurken tot zakelijke jurkjes, voor ieder wat wils. Zo kun je een blauw jurkje aanschaffen voor naar kantoor, maar ook een jurkje voor op vakantie. Je kunt eindeloos combineren met deze kleur, dus houd je vooral niet in met shoppen!

Wij hebben onze favoriete blauwe jurkjes voor je uit het overzicht gehaald. Neem ook eens een kijkje in het overzicht spijkerjurkjes, hier vind je veel jurkjes in blauwe denim. Welke vind jij het mooiste?

Blauwe zomerjurkjes | Jurkjes.nl

1. Vero Moda € 29,95 2. Zalando Collection € 39,99 3. Pier One € 31,95 4. Anna Field € 15,00

Blauwe jurkjes online | Jurkjes.nl

5. Vila € 52,95 6. Kling € 26,99 7. Savannah € 39,99 8. Club L € 63,95

Tip: ben jij benieuwd welke jurkjes het mooiste zijn bij jouw haar en huidskleur? Neem een kijkje op deze pagina voor informatie en tips.

Lees ook