1. Home
  2. Inspiratie
  3. How to: zo draag je een wollen jurk in de winter

How to: zo draag je een wollen jurk in de winter

Door Ana Banjanin - Zaterdag 16 December 2017 | 12:30

Als echte fashionista heb jij waarschijnlijk allang een wollen jurk in jouw kast hangen. Ben je daar nog niet aan toegekomen? Dan moet je écht haast maken! Want deze winter rocken we wollen en gebreide jurkjes alsof ons leven ervan afhangt. De voordelen van een wollen jurkje? Die zijn simpel: warm, stylish en chique. We hebben het al gezien bij de meest fashionable celebs, maar ook bij populaire internationale bloggers, maar je rockt zo’n gebreid jurkje echt op verschillende manieren.

1   MET EEN DIKKE MAILLOT

Heb jij ooit te horen gekregen dat een jurkje tijdens de winter echt een no go is? Think again! Oke, wel een tip van ons aan jou: skip die panty tijdens de winter, die is echt vééls te koud. Draag daarvoor in de plaats een lekkere, dikke maillot. Ideaal tijdens de koude, winterse dagen, want het houdt je heerlijk warm. Zie je, dat je jurkjes gewoon tijdens de winter kunt dragen? You’re welcome!

2   EEN LEGGING ONDER EEN WOLLEN JURK

Draag jij liever geen maillot onder je jurkje, omdat dit voor jou toch iets te koud is? Geen probleem, want met een legging zit je ook hartstikke goed! Een legging is vaak net iets warmer en daarom voor velen ook een fijne optie tijdens de winterse dagen. Wat betreft jouw legging kun je variatie aanbrengen: wat dacht je van een glanzende leren legging? Ook hartstikke tof! Mix and match.

3   A DRESS WITH JEANS

Klinkt jou dit een beetje vreemd in de oren? Dat kan zo zijn, maar het is juist super hip om een jeans te dragen onder een wollen jurkje. In het begin zal het misschien even wennen zijn, om een broek te combineren met een jurk, maar deze winter gaan we hier echt voor. Super trendy, hip en classy. Let’s go!

Het wordt de hoogste tijd om jouw warme, gebreide en wollen jurkjes in huis te halen, om deze winter extra goed door te komen.

Deze jurkjes en nog veel meer leuke gebreide jurken shop je hier. Shopze!

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.