1. Home
  2. Inspiratie
  3. Herfstvoordeel bij de Bijenkorf: tot wel 30% korting!

Herfstvoordeel bij de Bijenkorf: tot wel 30% korting!

Door Darcy Oerlemans - Woensdag 18 Oktober 2017 | 16:59

Ben je nog op zoek naar hét herfstjurkje van 2017, maar heb je geen zin om diepe plassen en stapels herfstbladeren te ontwijken in nét iets te drukke winkelstraten? Lucky you, want de komende dagen kun je met kortingen tot wel 30% je slag slaan tijdens het Herfstvoordeel van de Bijenkorf – gewoon vanaf de bank, met je laptop op schoot.

Bijenkorf Herfstvoordeel

Bijenkorf Herfstvoordeel

Herfstvoordeel van 18 t/m 22 oktober

Zeg je plannen voor de komende dagen maar af, want van 18 tot en met 22 oktober is het één groot feest bij de Bijenkorf. Megaveel jurkjes zijn er in de aanbieding, en ze vliegen als warme broodjes over de spreekwoordelijke toonbank. En als je ‘t goed doet, is dat niet het enige dat warm is: met koudere dagen in het vooruitzicht word jij vast ook erg blij van de heerlijk warme herfstjurken, bijvoorbeeld gebreid of met lange mouwen, die meedoen aan het Herfstvoordeel.

De mooiste merken

Maar de Bijenkorf is natuurlijk vooral jouw place to be voor de allermooiste merken. Wat dacht je van bekende toppers zoals Ralph Lauren, Desigual, Superdry of Ted Baker? Maar ook het hippe Sandro, het vrouwelijke Phase Eight en het  chique Maje doen mee. Merken waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen, zéker als er ook nog korting bij komt kijken, en zéker nu de herfst begonnen is en die jurkencollectie van jou best eens een update kan gebruiken.

+ nog veel meer!

En het wordt zelfs nog ietsje beter. Heb je je winkelmandje vol met potentiële nieuwe lievelingsjurken, dan kun je je look ook nog eens perfectioneren. Het Herfstvoordeel-festijn van de Bijenkorf omvat behalve jurkjes namelijk ook een heleboel schoenen, tassen, sieraden, jassen en, nou ja, kijk zelf maar even

Bekijk supersnel al het Herfstvoordeel van de Bijenkorf! >>

Lees ook