1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shop in de stijl van je favoriete GTST karakter

Shop in de stijl van je favoriete GTST karakter

Door Marise Doeve - Dinsdag 04 Februari 2014 | 14:25

 

Kijk jij stiekem ook nog elke dag naar Goede Tijden Slechte Tijden? Dan ben je niet de enige! Bijna 2 miljoen mensen kijken dagelijks naar de perikelen van Bianca, Lorena, Rikki en Nina. Voor de echte (en natuurlijk ook de stiekeme) fans is er nu de GTST shop waar jij kunt shoppen in de stijl van je favoriete GTST karakter.

Ieder karakter in GTST heeft een eigen kledingstijl. Zo draagt Lorena nogal graag dierenprintjes, Janine juist elegant simplistische kleding en Wiet een punky, funky en rebelse stijl. Heb jij een favoriet karakter? In de GTST shop kun je per karakter kijken welke items bij dit persoon passen en dus ook bij jou.

De dames kunnen kiezen uit Bianca, Janine, Lorena, Nina, Rikki en Wiet en voor de heren is er de keuze uit Bing, Lucas en Noud. Maar als jij de kleding uit de serie niet zo boeiend vindt maar wel erg jaloers bent op het huis van Lorena dan kun jij je lol op. Ook de items uit haar huis – en nog meer huizen uit de serie – shop je in de GTST shop.

En om het nog iets leuker te maken kun je nu ook kans maken om samen met Nina en een vriend of vriendin voor € 450,- te shoppen bij Wehkamp.nl!

Klik hier om naar de GTST shop te gaan!

Lees ook