1. Home
  2. Inspiratie
  3. Grader: de nieuwste app voor stijladvies

Grader: de nieuwste app voor stijladvies

Door Darcy Oerlemans - Woensdag 02 September 2015 | 17:15

grader

Het valt niet altijd mee om een goeie outfit te vinden voor een feestje. Een jurkje, natuurlijk, maar wordt het die rode? Of moet je toch voor je nieuwe blauwe gaan, met die leuke print? En dan heb je ook nog je klassieke LBD. Het is zo moeilijk om te beslissen! Gelukkig is er nu een app die je uit de brand helpt; een soort anonieme, altijd eerlijke én altijd beschikbare beste vriendin. Alle ladies met een iPhone: op naar de App Store en download Grader!

Hoe het werkt
Het is heel simpel: je maakt een foto van wat beoordeeld moet worden. Eventueel gooi je er nog een filter overheen en plaats je er een leuke tekst bij. Je foto komt daarna online en de andere gebruikers kunnen beginnen met beoordelen. Ze geven een score van 1 tot 10 en kunnen ook een reactie plaatsen. Als beoordelaar kun je het gemiddelde cijfer dat de foto krijgt eerst niet zien, dus je mening is zo eerlijk mogelijk. Als plaatser kun je het gemiddelde wel zien, en ook of mannen en vrouwen je foto even leuk vinden (niet geheel onbelangrijk) en welke leeftijdsgroep de hoogste cijfers gaf.

Altijd advies
Tegenwoordig geven we zo graag onze mening over van alles en nog wat, dat Grader daar perfect tussen past. De app is superhandig voor de twijfelaars onder ons, maar ook voor degene die het fijn vindt als iemand nog even snel haar outfit checkt, of die graag de waarheid hoort. Niet alleen wat betreft kleding, want je kunt elke foto plaatsen die je wilt. Zal ik vanavond deze pasta maken? Houden jullie ook zo van katten? Passen deze schoenen bij deze broek? De gebruikers van Grader geven je hun ongezouten mening.

Inspiratie
Het is natuurlijk hartstikke handig om wat extra advies te krijgen als je het niet meer weet. Maar stiekem vinden we het ook veel te leuk om anderen te beoordelen. En om inspiratie op te doen natuurlijk! Misschien ontdek je nog wel een jurkje om aan je collectie toe te voegen.

Grader is nu helaas alleen nog beschikbaar in de App Store, maar binnenkort volgt ook de Androidversie.

Lees ook