1. Home
  2. Inspiratie
  3. EetGeenDierenDag en lekker dierlijke jurkjes

EetGeenDierenDag en lekker dierlijke jurkjes

Door Marise Doeve - Donderdag 03 Oktober 2013 | 17:00

Vier oktober dierendag. De datum staat echt in mijn geheugen gegrift maar toch sta ik er al jaren niet meer bij stil. Niet zo gek trouwens gezien ik al een tijd geen diertjes meer heb sinds het oh-zo-tragische overlijden van mijn sluierstaartvis. Maar dit jaar is het anders, dit jaar vier ik namelijk EetGeenDierenDag! Doe jij mee?

Op moederdag eet je toch ook geen moeders? Ok, ok, je kunt nu natuurlijk inhaken op het feit dat je normaal ook geen moeders eet en wel dieren maar ik vind het een leuke insteek van Stichting Wakker Dier. Ik bedoel wat is één dag geen vis of vlees eten op een heel jaar gezien? Voor jou niks maar wij Nederlanders eten met zijn allen zo’n 400.000 dieren op een dag.

Dat betekent dat we met één dag geen dieren eten al 400.000 dierenlevens zouden kunnen sparen. En wie weet, misschien bevalt het je wel zo goed dat je besluit om vaker EetGeenDierenDag te doen.

En om met een lekker dierlijk tintje af te sluiten heb ik natuurlijk een paar leuke dierenprintjes voor je op een rijtje gezet. Gewoon, omdat het kan.

Jurkjes met dierenprintjes | Jurkjes.nl

Van links naar rechts: Lipsy € 84,90 – Asos van € 32,53 voor € 79.99 – Lipsy van € 58,56 voor 40,99

Jurkjes met dierenprintjes | Jurkjes.nl

Van links naar rechts: Mango € 29,99 – Lili London € 49,99 – Mango € 39,99

Lees ook