1. Home
  2. Inspiratie
  3. Editor’s tips: Wat te doen zonder poen?

Editor’s tips: Wat te doen zonder poen?

Door Michelle Laros - Woensdag 19 Februari 2014 | 10:00

wat-te-doen-zonder-poen
Hi, mijn naam is Michelle en ik ben de komende vijf maanden stagiaire bij FashCom. Ik studeer communicatie en mag deze website vol met leuke artikelen zetten zodat jullie je nooit zullen vervelen! Verder ben ik niet echt een bigspender maar sóms dan mag het, kan het en verdien ik het om even flink los te gaan. Los in de portemonnee bedoel ik. Het weekend is afgelopen en ik vraag me af waar al dat geld in mijn portemonnee zo snel gebleven is. No worries, zonder een cent uit te geven kan het net zo leuk zijn. Hier een paar tips om zonder poen net zoveel leuke dingen te doen.

Movienight

Zelf ben ik ontzettend filmfanaat en kijk ik het liefst naar die überromantische films waar je lekker bij weg kan zwijmelen. Een van mijn lievelingsfilms is The Vow, niet alleen omdat deze film gewoon al lekker is om helemaal in op te gaan maar die o-zo-knappe Channing Tatum speelt hier een voorbeeldige man die iedereen wel zou willen hebben. Je vriendinnen zullen het vast niet erg vinden als jij Channing een avondje met ze deelt. Dus nodig je vriendinnen uit voor een gezellige movienight!

Kledingruil

Ik weet niet of het aan mij ligt of dat het toch echt in de genen van een vrouw zit, maar ik heb echt nooit wat om aan te trekken terwijl mijn kledingkast helemaal uitpuilt van de kleding. Wat ik dan vaak doe is even aankloppen bij mijn lieve zusje, om te kijken wat er in haar kledingkast ligt. We trekken vaak elkaars kleding aan voor meer variatie en afwisseling. Als je niet zo’n lief zusje hebt, kun je natuurlijk ook naar je vriendinnen stappen en samen een kledingruil organiseren. Spreek met je beste vriendinnen af om allemaal wat kleding mee te nemen die zij zelf bijna nooit dragen en misschien zit er voor jou wel iets tussen wat jij wel eens aan zou willen trekken!

Verwenmomentje

Druk weekend achter de rug en nu ook al een vermoeiende week op het werk of op school. De stress is ineens zo hoog dat je niet meer weet waar je aan moet beginnen. Ik weet het wel! Jij hebt even tijd voor jezelf nodig. Wat ik op zo’n chaotische dag doe, is even lekker goed voor mijzelf zorgen. Lekker in een warm bad met eucalyptus, de radio zacht en het licht gedempt. Het voelt heerlijk relax, je bent eventjes je stress kwijt en je portemonnee heb je hierbij niet nodig.

Lees ook