1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit doe je (aan) deze zomer

Dit doe je (aan) deze zomer

Door Joël Manoppo - Donderdag 19 Mei 2016 | 14:09

Met de zomer op komst stromen de uitnodigingen binnen: feestje hier, festivalletje daar, picknick in het park – genoeg te doen met dat mooie weer. Over je weekendinvulling dus geen zorgen. Maar: wat trek je aan op al die leuke uitjes? Ah, daar heb je ons voor!

zomerjurk

Picknick
Eten óp een kleedje ín een kleedje (Vlaams voor jurkje!), wat willen we nog meer? Om te voorkomen dat je ondergoed tevoorschijn komt wanneer je een stokbrood uit de mand vist, raden we een maxi-jurk aan; lekker luchtig, en werkt stiekem ook prima als vervanger voor een bord. Toch liever een kort jurkje? Dit draag je eronder.

Strand
Het liefst paraderen we vol trots in bikini over het strand, maar misschien voel je je hier nog niet helemaal klaar voor. Snappen we als geen ander! Gelukkig zijn er dan de strandjurkjes. Die het overigens ook prima doen over je bikini: als je even een ijsje gaat halen, of op weg naar en van het strand.

Lunch/barbecue
Het barbecueseizoen is begonnen en dat betekent: mouwloze jurkjes. Waarom? Ze zijn leuk, hartstikke zomerproof, en je hoeft je geen zorgen te maken dat je je mouwen in saus dompelt. Nog een reden: als je zelf achter de grill staat heb je geen vervelende mouwen die in de weg zitten.

Feestje
Cocktails en… cocktailjurkjes! Ze zijn geschikt voor een zakelijk feestje, maar ook voor een verjaardag en andere feestelijkheden. Cocktailjurkjes stralen een en al plezier uit, en dat is alles wat we nodig hebben deze zomer, toch?

Fietstocht
Nederland staat er immers bekend om; door weer en wind. Of gewoon lekker met het zonnetje en je zonnebril op. Met vriendinnen of romantisch met je date. In een shift dress heb je volop bewegingsvrijheid, en ben je stijlvol zonder moeite, met een speels en sportief tintje. Precies wat we nodig hebben tijdens zo’n tocht!

Kom je er echt niet uit? Laat je dan inspireren door deze gallery vol vrolijke zomerjurkjes!

Lees ook