1. Home
  2. Inspiratie
  3. 9x de leukste zwangerschapsjurken

9x de leukste zwangerschapsjurken

Door Hiran Tawfik - Vrijdag 08 Juni 2018 | 17:15

Hoera, je bent zwanger! Om je deels van de stress te verlossen, hebben wij een aantal jurkjes voor je uitgekozen die jij kunt rocken tijdens je zwangerschap! Maternity wear is niet saai, wij laten je zien waarom! Je favoriete zwangerschapsjurk vindt je hier!

 

zwangerschapsjurk

 

There’s a little miracle growing inside of you, daar komen natuurlijk de nodige extra pondjes bij kijken. Begin je die saaie maternity kleding al een beetje beu te raken? Nergens voor nodig, jij hebt gewoon nog niet alles gezien! Wij heb een aantal super leuke zwangerschapsjurkjes voor je in een overzicht geplaatst zodat jij de moeite hier niet voor hoeft te doen.

DON’T GET HANDSY

Is jouw buikje al duidelijk zichtbaar en denk je dat je daardoor geen strakke jurkjes mag dragen? Hier is niets van waar. Het is juist leuk om te showen dat je zwanger bent! Pas wel op met hoeveelheid mensen die je buikje willen voelen. Deze zijn er normaliter ook waarschijnlijk, maar met een strakke zwangerschapsjurk lok je de omaatjes vast en zeker naar je toe.

JUST RELAX

Ook is het ontzettend leuk om tijdens je zwangerschap een luchtige jurkje te dragen. Eentje met een leuke print wellicht? Doordat de zwangerschapsjurk zo’n los model heeft, is er geen druk op je buik en maakt het niet uit wat voor ondergoed jij aan hebt. Super relaxt dus!

 

ONE LEG AT A TIME

Ga je binnenkort naar een feestje? Dan hebben wij ook leuke maternity jurkjes voor dat evenement! Ook hier kun je kiezen voor een strakke jurk of juist een losse! Heb je geen energie om beide benen te ontharen of lukt het gewoon niet door je buik? Kies dan voor een lange avondjurk met een hoge split, zodat je maar één been hoeft te scheren. Beter zelfs, alleen maar tot je knie. Vraag anders aan je partner om je een handje te helpen ;)

Voor meer leuke zwangerschapsjurken klik je hier!

Beeld cc: Pink Peonies

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.