1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shop hier 15x dé leukste lente jurkjes

Shop hier 15x dé leukste lente jurkjes

Door Hiran Tawfik - Zondag 25 Februari 2018 | 09:00

Er leek geen einde aan de maand januari te komen, maar we zitten nu al in de tweede maand van het jaar en 21 maart is dus al bijna om de hoek. Dat betekent Spring is coming! (Jon Snow, ben jij dat?) Jij wilt er ongetwijfeld tiptop uitzien wanneer het eindelijk zover is. Daarom helpen wij jou een handje bij het vinden van jouw perfecte lente jurk!

 

We kunnen niet wachten op de eerste dag dat de zonnestralen onze benen van een kleine teint voorzien en we heerlijk kunnen genieten van een drankje op het terras. Gelukkig begint de zon al wat meer van zichzelf te laten zien en we’re loving it! Met dit in het vooruitzicht komt het seizoen voor flowy en luchtige jurkjes steeds een stukje dichterbij. Jij kunt dan eindelijk weer shoppen voor een leuke lente jurk, maar uiteraard nóg beter om dat nu alvast te doen zodat je straks helemaal ready-to-go bent als het echt zover is!

Hét perfecte moment voor dé perfecte lente jurk

Met merken zoals Mango, TopVintage, Y.A.S en Lesara is het duidelijk dat nu hét perfecte moment is om jouw lente jurk te scoren! Natuurlijk heb jij ons artikel over dé trendkleuren van lente/zomer 2018 al gelezen en weet je welke kleuren op dit moment ‘in’ zijn. Rood, blauw, geel, roze en paars. Precies! Scroll nu naar beneden om 15x dé leukste jurkjes van het seizoen te zien. Deze spelen gewoon in op de trends én moet jij in je kledingkast hebben!

Nou, waar wacht je op? Bestel nu je favoriete jurkje(s) alvast, zodat je iets hebt om naar uit te kijken met de eerste lente zonnestralen!

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.