1. Home
  2. Inspiratie
  3. 3x waarom jij dit jaar een jurkje als sinterklaascadeau geeft

3x waarom jij dit jaar een jurkje als sinterklaascadeau geeft

Door Sanne Van Der Ploeg - Maandag 28 November 2016 | 17:43

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint... Nog maar zeven nachtjes slapen tot aan pakjesavond. Spannend! Heb jij alle cadeaus al ingeslagen of ben jij een last minute shopper? Denk deze 5 december eens out of the box en ga voor een jurkje als sinterklaascadeau: wedden dat het binnen het budget past dat jullie hebben afgesproken?!

jurkjes als sinterklaascadeau

1 Klein prijsje, groot cadeau

Als je aan een jurk denkt, denk je misschien gelijk aan een vrij hoog prijskaartje. Dat is helemaal niet nodig, want niet alle jurkjes zijn duur, sterker nog: sommige jurkjes zijn spotgoedkoop. Om jou een zoektocht te besparen, hebben wij de leukste jurkjes voor minder dan € 15,- bij elkaar gezocht. De goedkoopste is zelfs maar € 5,99!

SALE >>


2 Origineel en onverwacht

Vaak komt de Sint niet verder dan een paar sokken of grappige boxers wat betreft kledingstukken. Logisch, want iedereen verwacht natuurlijk dat een jurkje ver boven budget is. Gelukkig weet jij beter, en ga je iets uit de jutezak toveren wat voor een échte surprisereactie zorgt. Uiteraard sta jij per deze pakjesavond bekend als meest creatieve cadeaugever ooit en hoopt iedereen dat jij volgend jaar haar lootje trekt.


3 Gemakkelijk om over te dichten

Het lijkt in eerste instantie misschien moeilijk om een gedicht te schrijven over een jurk, want wat rijmt daar nou op? Kurk, augurk, hurk, Turk, gesnurk – ‘Hey dame met die leuke jurk, pop die kurk. Ik lust wel een glaasje bij mijn rolletje ham met augurk, ook al zorgt al die drank vannacht voor een hoop gesnurk.’

Met die woorden kom je dus niet veel verder dan een jolig gedicht. Verzin daarom woorden die met een jurk te maken hebben (zoals mooi, prinses, vrouwelijk, beeldschoon, etc.) en je gedicht loopt straks als een trein. Wij hebben alvast een paar voorbeeldzinnetjes voor je bedacht:

  • Als een model zo mooi, versier jij in je nieuwe jurk straks elke boy.
  • Met deze little black dress leer je op het gebied van fashion iedereen de les.
  • Je bent altijd al beeldschoon, maar met deze jurk vraag ik me af: waar is je troon?
  • Hey prinses, speciaal voor jou uit Spanje de allermooiste rode classy dress.

Zo, dat gedicht is dus al klaar,

Lees ook