1. Home
  2. Inspiratie
  3. 3x Jurkjes combineren met overknee boots

3x Jurkjes combineren met overknee boots

Door Sanne Van Der Ploeg - Maandag 14 November 2016 | 17:06

Overknee boots zijn – na een rustige opbouw vorig jaar – een heuse trend geworden. Deze laarzen die over je knieën vallen zijn ideaal om te combineren met jouw fave jurkjes in deze koude dagen. Geen meterslange pantybenen meer die onder je jurk vandaan komen, maar een mooie laars om jouw jurkje er nog beter uit te laten springen. En je kunt er heel veel kanten mee op qua stijl. Kijk en leer!

Overknee boots

Let’s go retro

Spijkerjurkjes zijn supertof boven een paar overknee laarzen. Vooral het model dat lijkt op een tuinbroek, de ‘tuinjurk’. Combineer het met een stoere tee of met een bloesje en je hebt een te gekke retro-look gecreëerd. Voor deze stijl zijn overknee laarzen met een blokhak een must.


Shop dit model jurkje hier >>

Casual colletje

Het is ook heel leuk om een casual look toch net iets spannender te maken met overknee boots. Denk aan een gebreid jurkje met een lekkere col. Heerlijk om te dragen tijdens deze koude dagen, maar soms kan het toch een beetje oubollig staan. En dat willen we natuurlijk absoluut niet. De overknee laarzen zorgen ervoor dat jouw colletje helemaal het einde is.

Shop dit model jurkje hier >>

Kantoor look

Op kantoor moet je er vaak netjes en zakelijk uitzien. Pfff, boring.. Lets spice it up, maar wel binnen de regeltjes van je baas. De nette blouse mag blijven, maar in een iets andere gedaante. Een doorknoopjurk is supernetjes, maar ook erg modebewust. Vooral in combinatie met suède overknee laarzen. Doei saaie werkoutfits en hallo goodlooking business babe!

Shop dit model jurkje hier >>

Pssst… Shop hier supergave overknee boots!

Lees ook