1. Home
  2. Inspiratie
  3. Top 3 soort jurken die jij in je kast moet hebben!

Top 3 soort jurken die jij in je kast moet hebben!

Door Hiran Tawfik - Zaterdag 10 Maart 2018 | 11:00

De little black dress kennen we natuurlijk allemaal en ongetwijfeld heb je deze al in je kast hangen als musthave piece. Het is zo’n item dat altijd kan en altijd mag. Alleen in deze top 3 skippen we ‘m voor nu, omdat we ervan overtuigd zijn dat jij deze drie soorten musthave jurken ook gewoon in je kast moet hebben hangen. Je hebt vast wel eens van die momenten dat je even niet meer weet wat je aan moet, je jurkjes niet meer goed passen of je er toch niet helemaal zelfverzekerd in voelt. Dan is het tijd om je eens te wagen aan onderstaande musthave jurken, zodat jij sowieso al-tijd goed zit. Happy shopping! –

DE MIDI JURK

Een midi jurk is passend bij elk gelegenheid. Hij is niet te kort en niet te lang. Gewoon de perfecte lengte. Kies een jurk dat je voor een feestje zou kunnen dragen, maar ook in het dagelijks leven met een trui of vest erover heen. Een grijze of witte jurk is naast een zwarte jurk een staple piece voor in je kledingkast. Daarbij is het leuk om er ook een met een printje te hebben of in een ander soort stof.

THE NAVY DRESS

Oké naast die little black dress die je waarschijnlijk al in je kast hebt hangen, is een donkerblauw jurkje altijd een goed idee. Net zoals een zwart jurkje kun je een donkerblauwe jurk ieder moment, ieder seizoen en met elke trend dragen. Omdat het zo’n donkere kleur is, kleedt het ook nog af! Woohoo!

DE SLIP DRESS

Als fashion lover heb jij deze jurk wel eens voorbij zien komen. Deze kun je normaal gewoon dragen of combineren met een leuke topje er onder. Kies dan voor een topje met leuke details aan de mouwen of aan de neklijn om je look nog interessanter te maken.

Met deze musthave jurken heb jij altijd dé perfecte jurk voor ieder moment in je leven!

Lees ook