1. Home
  2. Inspiratie
  3. 3 manieren om het T-shirt jurkje te dragen

3 manieren om het T-shirt jurkje te dragen

Door Ana Banjanin - Zaterdag 27 Januari 2018 | 10:30

Heb jij je wel eens onzeker gevoeld in een jurkje? ”Is ‘ie misschien toch iets te kort?” of ”Zit ‘ie niet té strak rond m’n buik en heupen?” We kennen deze struggles allemaal wel. Geen enkele vrouw wilt de hele dag haar adem inhouden, om maar zo slank mogelijk te lijken in een jurkje. Dat is ook helemaal nergens voor nodig! Zeg maar tot ziens tegen strakke jurkjes waar niet in valt te ademen en hallo tegen het fantastische T-shirt jurkje, ’cause right now it’s all about the T-shirt dress.

 

Oké, wij geven toe: het liefst lopen we hele dag rond in een joggingpak, maar dat gaat nou eenmaal niet. Want die nieuwe belangrijke klant binnenharken, gaat écht niet gebeuren als jij aankomt zetten in een joggingpak. It’s not a good look. Comfortabel? Jazeker. Classy? Hm, niet echt.

Maar als je dacht dat comfort en classy nooit samen zullen gaan: think again! Ooit gehoord van een t-shirt jurkje? De naam verklapt het natuurlijk al een beetje, maar het is niet te mooi om waar te zijn! Wat is er nou lekkerder dan loungen in een oversized t-shirt? Helemaal niets toch! En het allerleukste: je shopt nu de allermooiste baggy en oversized t-shirt jurkjes gewoon online, zelfs t-shirt jurkjes voor op de werkvloer. Wij houden ervan!

1   T-SHIRT JURKJE: BASIC EN DOELTREFFEND ✩

Kleed jij je graag basic, en wil jij het liefst jouw accessoires laten spreken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je vindt hier namelijk een tal aan zwarte, simpele en alledaagse T-shirt jurkjes, voor iedere gelegenheid en voor iedere vrouw! Combineer jouw simpele T-shirt jurkje met opvallende en kleurrijke kettingen, armbanden en ringen, and you’re good to go!

 

 

2   THE MORE STRIPES THE BETTER ✩

Jurkjes met streepjes: wij zijn fan! Een trend die nooit voorbijgaat en die ongetwijfeld ook bij jou in de kast hangt. Tijd dus om een gestreept T-shirt jurkje aan te schaffen, you need this! En o ja: als je een gewoon gestreept T-shirt jurkje toch net iets té saai vindt, kies er dan gewoon voor eentje met een printje erop! Té leuk.

3   PERFECT VOOR DE ZOMER: WITTE T-SHIRT JURKJES

Een urenlange strandwandeling, een middagje winkelen met je bff’s, of een verkenningstocht door Barcelona, Madrid of Rome: je kunt het zo gek nog niet bedenken, of jouw witte T-shirt dress komt van pas! Shop jouw favoriet!

Voor iedere gelegenheid, voor elke smaak en voorkeur: het aanbod een T-shirt jurkjes is on-eindig. Shop daarom zo snel mogelijk jouw gloednieuwe favo T-shirt jurkje and enjoy!

Benieuwd naar meer? Shop dan hier nog meer te gekke T-shirt dresses

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.