15x de allerleukste velvet jurkjes

Door: | 24 november 2017 | 12:15

Als echte fashion junkie ben jij natuurlijk 24/7 op de hoogte van de allernieuwste trends op modegebied. Dan zal de volgende trend jou niet ontgaan zijn: velvet! We zien het echt overal terugkomen, sinds de fashionshows in Milaan en Parijs. Hip, trendy en ook nog eens classy. Voor een schooldag, op ’t werk, maar ook als feestjurkje tijdens het nieuwe jaar. Een velvet jurkje is écht altijd goed!

Ben jij nou op zoek naar de tofste velvet jurkjes, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? No worries, wij helpen je een handje. Wij hebben namelijk de 15 leukste velvet jurkjes voor je op een rijtje gezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is jouw favoriet te selecteren en deze in huis te halen. Dan weet je helemaal zeker dat jij er altijd on fleek uit zult zien.

VELVET JURKJES PERFECT VOOR DE FEESTDAGEN

Geloof ons, met deze jurkjes, ben jij meer dan ready voor de feestdagen. Sinterklaas, Kerst, of zelfs voor het Nieuwjaar; jij zult er hoe dan ook fantastisch uitzien!

Warehouse Mini-jurk van fluweel met pailletten
Claudie Pierlot Rififi mini-jurk van fluweel met pareldetail

 

VELVET FOR A GIRLS NIGHT OUT

Kijk jij al de hele week ongeduldig uit naar het weekend, waarin je ein-de-lijk lekker op stap gaat met je vriendinnen? We understand that! Dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Met deze jurkjes lukt dat zeker. The dancefloor will be yours.

THE PERFECT VELVET LITTLE BLACK DRESS

Wie heeft het volgende advies nou nog nooit gehoord? ”Een klein zwart jurkje is een musthave voor ieders kast”. Iedereen toch? Daar zijn wij het helemaal mee eens, want a little black dress komt écht altijd van pas. Voor een schooldag, op ’t werk, of voor een tripje naar een luxe en fancy restaurant. Met een zwart jurkje zit je altijd goed. En hoe leuk is het om dat kleine zwarte jurkje eens te combineren met dé trend van het najaar: juist! Velvet. Dat dachten wij ook. Daarom speciaal voor jou de leukste velvet little black dresses.

https://cdn-1.debijenkorf.nl/web_detail_2x/reiss-verity-off-shoulder-mini-jurk-van-fluweel/?reference=065/090/13_0650904590500000_pro_mod_frt_01_1108_1528_2865475.jpg

 

Een velvet jurkje is dus hét item dat jouw kast drastisch nodig heeft dit najaar. En waarom dan precies? Dat lees je hier! Shopze en geniet van je velvet jurkje!